Presentació del Manifest Per una llibertat de premsa de totes i tots

Llibertat-dexpressio

L’SPC, conjuntament amb altres entitats, celebrarà enguany el 3 de Maig –Dia Mundial de la Llibertat de Premsa– com una jornada reivindicativa en la qual es reclamarà que el dret a la informació torni al seu legítim propietari, la ciutadania. Aquesta commemoració consistirà en una taula rodona en el qual es farà lectura del Manifest 3 de maig de 2016, per una llibertat de premsa de totes i tots al qual ja donen suport diverses organitzacions i obert a l’adhesió de les que ho facin en els pròxims dies. Aquest acte, però, se centrarà en donar veu als representants de les diferents entitats i associacions que hi assisteixin que exigeixin el dret a la informació com un dret humà essencial que pertany a la ciutadania i no als mitjans de comunicació ni als periodistes, tal com estableixen diverses normatives.

L’acte es farà, però, per qüestions d’agenda, el dia abans, dilluns 2 de maig, a dos quarts de set de la tarda. El manifest que es llegirà és un resum del que ha estat elaborat per a l’ocasió, que en la seva versió sencera es pot consultar enaquest enllaç.

Lloc: Seu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Carrer Doctor Aiguader, 18. Metro: Parada Barceloneta (L4).

Entitats que fins ara han adherit al manifest: SICOM, SPC, Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), Col·lectiu de Dibuixants de Premsa, CONFAVC, Màster Gènere i Comunicació de la UAB i la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores (XIDPIC)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s