Greenpeace, Telespectadors Associats de Catalunya i Omnium Cultural nous membres observadors de la Xarxa pel dret a la Informació.

Greenpeace, Telespectadors Associats de Catalunya i Omnium Cultural són nous membres observadors de la Xarxa pel dret a la Informació. Una opció en la qual ja hi havia Amnistia Internacional. Aquest estatus implica que no hi ha adhesió al manifest però sí es participa d’un moviment social pel dret a la informació i la comunicació de la ciutadania i dels seus objectius fundacionals. La Xarxa pel Dret a la informació i a la plataforma que suma ja a més de 150 entitats.

Els objectius de la plataforma són:

• Generar consciència social al voltant del dret a la informació i la comunicació. Considerem que hi ha poca consciència, informació i debat al respecte d’aquests dos drets bàsics en democràcia. L’autonomia dels mitjans de comunicació han de tenir la mateixa consideració social que els drets a la salut i a l’educació.
• Generar una xarxa de col·laboració entre entitats i oberta a la ciutadania que articule aquesta reivindicació de cara als poders públics. És tracta d’obrir un procés de col·laboració i debat per poder articular propostes concretes de legislació i polítiques públiques al respecte.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s